Volle Maan in Weegschaal 13:13

De maan heeft mij altijd al gefascineerd. Niet alleen omdat ik gevoelig ben voor de energie van de maan (dit komt vaker bij mensen voor dan je denkt, hiervoor hoef je niet eens HSP of spiritueel voor te zijn) Het kan je aardig van je stuk brengen en invloed hebben op je slaap en je hele zijn. En dan is het vandaag ook nog eens een nieuwe Volle Maan. Ben je een Weegschaal en in zonnenteken Ram? Wat kan dit voor jou betekenen?

De dagen voor de Volle Maan zijn het pittigste, de energie van de Maan komt op haar hoogtepunt en emoties komen meer naar de oppervlakte. Mediteren gaat wel dieper rond deze tijd, dan zit ik er helemaal in. De huidige energie kan voor veel innerlijke conflicten zorgen; een strijd tussen gevoel en verstand en kan veel effect hebben op jouw emoties. Er vinden veranderingen plaats in jouw bewustzijn en daarom kan je de dagen rond de Volle Maan veel last hebben van ascensieverschijnselen, zoals het onrustige slapen, emotioneel zijn, hoofdpijn, griepachtige verschijnselen, last van je onderrug.

Weegschaal & Ram
Recht tegenover de Maan staat de Zon in Ram en een Volle Maan daagt je uit om een balans te zoeken tussen de eigenschappen van twee tegengestelde tekens.
De Maan heeft namelijk invloed op emoties, dit gaat vooral over jouw gevoelsleven en het is de vrouwelijke energie die reageert. In Weegschaal zal dit betekenen dat je liever conflicten vermijdt en confrontaties uit de weg zult gaan maar dan liever de vrede bewaart. Je bent een bemiddelaar in conflicten. Vooral in contacten, relaties met anderen voel jij je het meest veilig en bent niet graag alleen.

De Ram is dan weer heel direct en eerlijk qua communicatie naar anderen, heeft een kort lontje en kan contacten makkelijk verbreken. Confrontatie opzoeken met anderen is dan ook net té makkelijk soms voor jou. Je bent een eenling, een pionier en een leider. In je enthousiasme en spontaniteit hou je alleen niet altijd rekening met anderen en dit kan gezien worden als egocentrisch. Je bent meer van de acties ondernemen maar bent ook zeer impulsief. Terwijl de Weegschaal vaak veel tijd nodig heeft om tot beslissingen te komen en lang moet wikken en wegen.

Relaties & gevoelens
Misschien heb je al gemerkt dat jaloezie, wraakgevoelens, angsten of wrok bij mensen naar boven is gekomen? Ik zeker weer, zó het was gezellig afgelopen weekend haha, nu weet ik dat dit echt niet aan mij lag. Ik bewaar zoals vele anderen de lieve vrede bewaren maar vind het moeilijk om voor mezelf op te komen in negatieve situaties. Daar komt nu verandering in.

Als spanningen hoog oplopen met anderen, kan je wel eens willen ontploffen en flink je zegje doen tegen diegene, daar heb ik ook nog wel eens last van als mensen te ver gaan namelijk. Tegelijkertijd kan dit de angst naar boven halen om mensen te verliezen, die je vertrouwde en belangrijk voor je waren. Uiteindelijk zal dit goed aflopen, soms is het goed om even uit balans te raken want erna kun je jezelf herpakken en doorgaan. Mensen achter je laten en
het ze vergeven. Het is soms moeilijk maar het is echt niet erg. Je zult de juiste beslissingen maken voor jezelf.

Tijdens de Volle Maan van vandaag is het tijd om dingen los te laten, laat je emoties vrij die je nu blokkeren: emotionele detox! Niet meer verzetten tegen pijn en verdriet, laat het gaan. Huil, schreeuw en lach daarna keihard..Leg de focus op happy vibes!

Fijne Volle Maan iedereen en mocht je net als ik veel stenen hebben. Laad ze zeker tijdens deze mooie Volle Maan weer even op. Ik leg ze als het droog blijft weer buiten op het balkon neer om ze daar op te laden met nieuwe energie.

Wil je overigens ook weten wat je Zon en Maantekens zijn? Volg dan even de link naar Astro Charts, vul je geboortedatum (let op maand eerst, daarna dag en jaar.) en de tijd (AM ochtend/middag of PM avond) plus plaats waarop je geboren bent. Hij is 100% accuraat. Vond het wel leuk om zelf even te zien welk Zonneteken ik had: Vissen. En klopt als een tiet! Via Astrology Rocks kun je je inschrijven voor het gratis e-book “Ontdek je Maanteken” downloaden en opslaan, hier staat duidelijk je Zonteken beschreven namelijk, is echt super interessant om eens na te lezen nav van je uitslag via Astro Charts.

 

Geef een reactie

CommentLuv badge