Key to Blossom – Lava Rock armbanden

Afgelopen week heb ik een prachtige armband gewonnen bij Key to Blossom via Instagram, wat voor mij een absolute verrassing was. Erna won ik namelijk nog een mooie charoiet steen! Score!! Kijk snel mee naar de mooie handgemaakte armband..met lavastenen!

Roos van Key to Blossom werkt als holistisch massagetherapeut en gelooft sterk, net als ik, in de kracht van essentiële oliën. De armbanden bevatten lavastenen die tegelijkertijd werken als diffuser, de olie druppel je op de stenen en word dan opgenomen.

Essentiële oliën kunnen worden gebruikt ter verlichting op fysiek niveau, bijvoorbeeld bij het helpen ontspannen van de spieren, stimuleren van het immuunsysteem en verlichting van migraine. Ook kunnen de oliën een bijdrage geven bij herstel op emotioneel vlak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan herstel van een burn-out, hulp bij somberheid en depressies, maar ook bij het vinden van meer aarding en gegrond raken in jezelf en daarmee meer contact hebben met je eigen gevoel en emoties.

De lava rocks aan deze armbanden ontstaan na een vulkaanuitbarsting uit gestolde lava.
De lava rocks verenigen de energie van vuur en aarde en hebben een helende en aardende werking en stimuleren je wilskracht en doorzettingsvermogen.
– Key to Blossom


Ik heb gekozen voor de kleuren roze, zwart en groen. Dit zijn namelijk momenteel de kleuren die ik veel gebruik in mijn kleding en die mij erg vrolijk maken. En an sich passen deze ook bij veel andere kleuren dus dat is wel heel fijn. Alles is met zorg gemaakt en ingepakt, echt mijn complimenten voor de mooie verpakking. Je krijgt echt een kadootje binnen, aankleding is tenslotte heel belangrijk vind ik. Dat is dan weer mijn commerciële tik vanuit mijn ervaring uit de detailhandel.

 


Het armbandje is heel simplistisch en daar hou ik erg van! Ik ben zelf totaal niet van de grote armbanden met bungelende bedels dus ben echt ontzettend blij met dit armbandje. Mooie kwaliteit lava rocks en met een kleine hamsa handje, deze zit totaal niet in de weg met werken trouwens, helemaal blij mee!  Ook qua kleuren, het oogt rustig en toch heel vrolijk door de 2 kleuren. Je kunt kiezen uit lavendel, sinaasappel of pepermunt. Lavendel is mijn favoriete geur dus de keuze was snel gemaakt haha! Het andere armbandje op bovenstaande foto heb ik cadeau gegeven, als het goed is moet zij hem ondertussen hebben ontvangen. Surpriseeeeee!

 


De pasvorm is precies goed voor mij, ik heb niet hele grote polsen en veel armbanden zijn mij dus te groot. Super vervelend. Maar deze past mij perfect! Ment to be!

Wil jij nu ook zo’n leuke armband? Check dan de site even van Key to Blossom, daar staan namelijk diverse opties waar uit je kunt kiezen. Een enkele met 2 kleuren zoals ik heb, of met een naam..ga lekker snuffelen zou ik zeggen!

Nogmaals dank Roos voor dit mooie armbandje, ik draag hem met heel veel plezier.

3 Replies to “Key to Blossom – Lava Rock armbanden”

  1. Wauw! Ik vind zulke armbandjes ook heel leuk. Maar draag zelf ook een pandora armband met een paar bedeltjes en kan niet wachten tot die helemaal vol zit!

  2. Wat een mooi idee! Wist niet dat lavastenen olieën opnemen. Zit zo’n steen niet ooit ‘vol’?
    Manon onlangs geplaatst…Tag: Terugkijken Op Je KindertijdMy Profile

    1. Nee eigenlijk niet want je gebruikt maar 1 druppel per kraal. Dat verdampt sowieso na verloop van tijd. 😊

Geef een reactie

CommentLuv badge