Spirit Animal oracle deck – Colette Baron-Reid

Degene die mij volgen via Facebook en Instagram weten dat ik regelmatig een kaartje trek, op verzoek, voor mezelf of ik kies op intuïtie 3 kaarten. Inmiddels is mij collectie toch redelijk gegroeid qua decks. Een mix van orakel kaarten en tarot kaarten. Maar wat is het verschil?


Tarot basics:
– Bevat altijd 78 kaarten: opgebouwd uit de Kleine en de Grote Arcana.
– De Grote Arcana representeert de menselijke levensloop en betreft grote gebeurtenissen.
– De Kleine Arcana heeft betrekking op het alledaagse leven. Het is opgebouwd uit de vier reeksen staven, bekers, zwaarden en pentakels.
– Is vaak luid en duidelijk qua antwoord, lettend op hoe een kaart eruit ziet. Wat valt je op aan de kaart en de omschrijving? Met name de kaarten incl boekje zijn zeer helder en zorgen vaak voor AHA momentjes omdat de boodschap duidelijk is waar het over gaat. Ga je klassieke tarot kaarten lezen dan vergt dit meer training. Je moet duidelijk weten welke kaart waarvoor staat, welk thema elke kaart heeft. Hiervoor zijn ook cursussen beschikbaar door heel Nederland, heel leerzaam om te gaan doen!


Orakel basics:
– Deze hebben geen structuur en het aantal kaarten verschilt per deck.
– Orakelkaarten hebben vaak een duidelijk thema.
– Als je een vraag stelt en je een kaart dan is het vaak nog wel even zoeken bij jezelf waar deze op slaat. Het kan een vaag antwoord zijn, duidelijk geen ja of nee. Hoe interpreteer jij de kaart? Wat is er gaande in je leven en duidelijker nog: welke vraag heb je gesteld. Dat is de hamvraag. In principe staat op elke kaart of in het boekje die bij het deck hoort wat het thema is, hoe jij het verder uitwerkt heeft weer te maken met wat je doorkrijgt op intuïtief gebied.

Het kan vrij lastig zijn om een kaart te lezen dat zeg ik wel van tevoren. Sowieso als je energie niet helemaal oké is en jij je kaarten niet gereinigd hebt (ja dit moet ook.) dan kun je een hele bijzondere legging krijgen haha!
Ik werk zelf graag met beide decks, voor prangende en moeilijke vragen dan pak ik mijn tarot decks, voor algemene vragen mijn orakel decks.


Maarrrr vandaag heb ik een prachtig orakel deck voor jullie. Namelijk mijn nieuwste: Spirit Animal deck van Colette Baron-Reid.

Colette is een internationaal geprezen spirituele leraar en een best verkopende auteur. Colette Baron-Reid heeft een indrukwekkend deck gemaakt met diverse prachtig geïllustreerde dieren, insecten, vissen en vogels.


Elk dier heeft een transcendente archetypische symboliek, een universele betekenis met een boodschap van diepe, duurzame waarheid. Onder begeleiding van de intuïtieve meester en orakel-expert Colette Baron-Reid, kun je nu ontwaken voor je partnerschap met de Spirit om je realiteit samen te creëren in dienst aan de wereld.


Het deck zin een zeer praktische doos inclusief boekje waar elke kaart duidelijk in is omschreven, let op het is wel in het Engels.


Je kunt de teksten lezen zoals in het boekje maar wat meerdere tarot en orakelkaart lezers kunnen is om je hogere zelf te laten spreken als je een reading doet voor iemand. Je schrijft dan dus de diepere betekenis uit van de kaarten.
Dat is ook wel iets wat ik nog steeds heel bijzonder vind als ik een reading doe, wat ik door krijg en hoe dit dan ook past bij iemand.

Dit deck is een absolute aanrader als je zelf veel bezig bent met readen. De omschrijvingen zijn heel gemakkelijk te begrijpen en vooral duidelijk. Toch blijft het belangrijk dat je van tevoren de kaarten reinigt en jezelf even goed afstemt wil je een goede reading geven.

Wil je zelf eens een reading ontvangen? Neem dan contact met mij op via Instagram.

Dit Spirit Animal Deck is oa te koop via Bol.com. Nu met een €10,- korting actie bij besteding van €35,- aan Engelse boeken. Hier vallen diverse Engelse decks onder!

Geef een reactie

CommentLuv badge