Webshop Spiru: Voor een Zenvol Leven

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi Maria beeldje, waarom? Geen flauw idee. Maria heeft gewoon iets ondanks dat ik niet gelovig ben. Nadat ik online zóveel varianten heb gezien en zóveel prijzen ben ik uiteindelijk bij Spiru terecht gekomen. Een webshop met 15.000(!!) zenvolle producten. Naast het Maria beeldje heb ik nog een aantal items voor in huis gekocht. Nieuwsgierig? Klik dan zeker verder.


Van wierook tot yoga matten, klankschalen, stenen en home producten. Je vind zóveel leuks op Spiru. Het was voor mij dan ook echt een lange browse sessie kan ik jullie vertellen.
Maar als eerste ben ik voor iets gegaan wat ik wel even moest bijvullen.


Palo santo
Ook wel heilig hout genoemd. Afkomstig uit Peru van de Palo Santo boom. Ik vind het een heerlijke geur om mee te werken, naast salie is dit ook 1 van de krachtige reinigers van negatieve energie.

Het enige nadeel van palo santo bestellen is dat je nooit weet of je mooie dikke houtjes krijgt. Helaas heb ik nu smalle en hele platte houtjes gekregen en branden niet heel lekker op. Jammer maar dat is het risico. De geur is gelukkig wel hetzelfde als bij andere palo santo houtjes.


Lotus geursteen
Nog iets wat ik nog graag in huis wilde hebben is een geursteen, toevallig dat ik deze tegenkwam op de site in de vorm van een lotus. Een geursteen gebruik je samen met etherische olie en verspreid de geur dmv koudverdamping.
De geursteen bestaat uit twee gedeelten: Het onderstuk is zeer hoog gebrand en absoluut oliedicht. Het bovenstuk is poreus en absorbeert gemakkelijk de olie.


Een methode is om 4/5 druppels op een geursteen te druppelen zodat het van bovenaf opgenomen word. Een andere methode is om in het schaaltje onder de steen een aantal druppels te doen zodat het van beneden naar boven opgenomen word en dus een langere geur afgifte heeft.
Deze staat nu in onze slaapkamer samen met enkele druppels lavendel olie. De kamer ruikt heerlijk en we slapen hier heel goed op. Stiekem wil ik er nu ook 1 voor de woonkamer maar dan met een olie zoals sinaasappel of mandarijn voor een energieke geurverspreiding. Zeker een aanrader als je geen geurverspreiding wilt dmv vuur zoals bij waxmelts, ik heb nu een week geen olie toegevoegd en we ruiken de lavendel nog steeds.


Regenboogkristal
Dat ik gek ben op stenen wisten jullie natuurlijk al. Deze regenboog kristal schreeuwde gewoon mijn naam haha! We hebben al jaren een prachtige chakra kristal hanger voor het raam, als de zon ’s morgens draait dan valt net het licht op het onderste kristal en je ziet kleurschakeringen op onze muur. Ziet er gewoon tof uit!


De regenboogkristal doet zijn naam dus wel eer aan, als de zon er goed op staat zie je de mooie kleuren van de regenboog. Persoonlijk word ik altijd erg vrolijk van dit soort lichtschakelingen.


Maar het mooiste is dat de regenboogkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Hij staat er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt, werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze weer in balans. Deze kristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Dit wist ik dus niet, puur weer op intuïtie gekocht. Weer een mooie schat erbij!

 


En waar ik eigenlijk alleen naar op zoek was: Maria miraculeuse.
Past precies tussen ons “altaartje” met stenen en troepjes, afgelopen jaar had ik het huisje waar ze nu in staat geschilderd maar nog zonder bestemmingsplan haha. En nu staat hij goed vol!
Het beeldje is ook maar 11cm hoog, prima formaat en ik vind haar wel heel schattig met haar subtiele schele oogjes haha! Elk beeldje wat je krijgt is anders, en is met de hand geverfd. Straalt rust en het moederlijke uit.

Met dit beeld wordt verschijning van Maria weergegeven, zoals die op 19 juli 1830 aan Catharina Labouré in Parijs (Frankrijk) zou hebben plaatsgevonden. Op deze plek staat een kapel die hieraan gewijd is, de Chapelle Notre-Dame-de-la-Médaille-miraculeuse. – Spiru

 

Ik ga zeker vaker even neuzen bij Spiru, je kunt ook als je een account opent een verlanglijstje aanmaken, die van mij komt langzaam maar zeker aardig vol te staan. Kenden jullie Spiru al? En welke webshops kunnen jullie mij nog meer aanraden?

Geef een reactie

CommentLuv badge