Een groenteshot a day keeps you smiling all day.

Bij een bewuster leven hoort ook bewuste voeding. Verser eten, zonder toevoegingen zoals suikers, E-nummers, zout.
Toch is dit moeilijk om toe te passen in onze dagelijkse voedingspatroon, in voorverpakte en gebottelde producten zit toch meer dan dat wij denken en lezen. Wat best jammer is.
Nu vond ik deze groenteshots van AH. Zelf vind ik dit soort shots best handig en lekker om mee te nemen naar het werk, daar kan ik niet altijd lekker een stukje fruit tussendoor pakken of een goede gezonde maaltijd eten helaas.


AH heeft online nu 3 verschillende shots staan: Green Goodness, Crazy Carot en Gentle Green.

Lekker fris! Onze verse groenteshots van 125 ml elk worden iedere ochtend geblend. Door alleen verse ingrediënten te gebruiken en het sap nooit te verhitten blijven vitamines en mineralen maximaal behouden. Verser en gemakkelijker kan niet.

  • Deze groenteshot bevat 75 gram groente.
  • Geniet van een vers geblende groenteshot op ieder moment van de dag.
  • Voor ontbijt, lunch of tussendoor.


Green Goodness
Bevat 60% verse spinazie, 18% appel, 15% avocado, 5% banaan en 2% citroen. Van alles echt maar een beetje. Plus een toevoeging: ascorbinezuur aka vitamine C als antioxidant. (E300; kunnen gebruikt worden door alle religies, vegetariërs en veganisten. Commercieel verkregen door bacteriële fermentatie van glucose, gevolgd door een chemische oxidatiestap) Erg ook, ik las in eerste instantie accuzuur hahaha..gelukkig zit dat er dus niet in!!

De smaak
Allereerst: apart! De structuur is heel vreemd, deze shot is ook het dikste van alle drie. Dit komt zeker door de spinazie, het wordt dikker dan bij andere sapjes. De spinazie smaak overheerst zeker over de andere smaken heen, wel jammer. Had zelf iets meer appel of banaan geproeft. Had wel een nare nasmaak van deze shot, nee dit is voor mij geen aanrader.


Crazy Carot
Bevat 49% wortel, 23% pompoen, 20% zoete aardappel , 8% mango en ascorbinezuur (E300).

De smaak
Erg lekker! De pompoen en zoete aardappel proef je het sterkste maar smaakte echt niet verkeerd. Dit is zeker een aanrader als je van zoet houdt. Deze had geen vervelende nasmaak gelukkig!


Gentle Green
Bevat 49% komkommer, 14% avocado, 6% venkel, 24% appel, 6% gember, 1% chiazaad, 0,2% munt en ascorbinezuur (E300).

De smaak
De komkommer, gember en munt proef je zeker. Dit zijn altijd in sapjes degenen die overheersen en dus ook in deze shot. Niet verkeerd maarrrr je moet ervan houden. De smaak is lekker fris en had geen nare nasmaak zoals bij Green Goodness.


Als je af en toe even een gezond shotje wilt nemen dan kan ik je deze zeker wel aanraden. Vooral de Crazy Carrot en Gentle Green zijn echt heel lekker!
Voor de prijs is het zeker leuk om eens te testen: 1,- bij Albert Heijn!

One Reply to “Een groenteshot a day keeps you smiling all day.”

  1. Lekker, ik ga ze testen:)

Geef een reactie

CommentLuv badge